9.12. - 12.12.22, Londýn, průvodce Tomáš Kučera

Dobrý den, paní Navrátilová!

Před pár hodinami jsem se vrátil z už 13 zájezdu s vaší cestovní kanceláří, tentokrát do adventního Londýna. Sešla se tam opravdu skvělá skupina patnácti lidí, navíc doplněná osvědčeným skvělým průvodcem panem Tomášem Kučerou. Jezdím s ním už několik let a nemůžu si ho vynachválit. I tentokrát se mi snažil ve všem vyjít vstříc a pomohl mi i když jsem chtěl navštívit ateliery Harryho Pottera nebo divadlo, kde hrají muzikál Les miserables tedy Bídníky. Našel mi nejlepší cestu k uvedeným místům a já i přes svůj věk, či neznalost angličtiny trefil tam i zpět.

Pan Tomáš Kučera se o nás skvěle postaral i ve chvíli, kdy jsme zjistili, že kvuli kalamitě z Londýna neodletíme a museli se vrátit zpět na hotel. Za pomocí cestovky, jste nám našli náhradní cestu domů a opravdu jsem vám, panu Tomášovi a všem z cestovky vděčen, že jste nás v pohodě dostali domů.

Velice vám děkuji i za výběr nového hotelu v Londýně. Byl po všech stránkách lepší, než ten v Ilfordu. Modernější, dostupnější metrem a také bohatší snídaně.

Také děkuji za váš kouzelnický výkon, že jste mi sehnala lístek do ateliérů Harryho Pottera. Byl to nádherný zážitek, kdy hlavní síň i ostatní místnosti byly vánočně vyzdobeny. Krásný zážitek jsem měl i při sledování muzikálu Les miserables. Dlouho po konci představení jsme ještě stáli a tleskali výkonu herců a zpěváků. Bylo to znamenité.

Moc se těším na mou příští cestu s vámi.    Váš věrný a spokojený klient  Luboš Dařbujan    Pardubice

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter