17.3.-20.3.23 - Istanbul, průvodce Tomáš Kučera

Ubytování v hotelu:

Hotel byl umístěný ve skvělém místě, pár kroků od samého srdce historického Istanbulu. Z restaurace, kde se podávají snídaně, byl nádherný výhled na Modrou mešitu. Krásný ranní start.

Strava v hotelu:

Snídaně byly bohaté a moc dobré. Velký výběr jak z teplého bufetu (smažená i vařená vajíčka, párečky, rolky z listového těsta plněné sýrem, smažené brambory, kuřecí nugetky), tak ze studeného bufetu (šunky, salámy, sýry všeho druhu, zeleninové saláty) a sladkých pokrmů (lívanečky, moučníky). Také nabízeli jogurty s cereáliemi. Velký výběr teplých nápojů – káva, výborný turecký čaj, horká čokoláda. Vybere si určitě každý podle své chuti.

Organizace zájezdu:    Profesionální a bezproblémová.

Váš názor na průvodce:

Tomáš Kučera je skvělý průvodce. Jela jsem s Tomášem poprvé, ale předcházela ho dobrá pověst, kterou mohu jen potvrdit. Je velmi pozorný, komunikativní, empatický, vždy připravený účastníkům zájezdu vyřešit jakýkoliv problém. Mimo určený program nabízí další bonusy k poznání daného místa. Umí skvěle profesionálně zorganizovat celý pobyt. Má dopředu zjištěné podmínky daného místa a památek, tak jsme se dostali na prohlídky pamětihodností bez zbytečných front. Zprostředkovává poznávané místo tak, že vnímáte pravou atmosféru života místních lidí a to i přes jídlo, nápoje, trhy, dopravu atd. S Tomášem jsem se cítila v daném místě naprosto bezpečně. Vždy v průběhu dne myslí na naše potřeby a včas zajistí jídlo, hygienu atd. Myslím, že jeho přátelská povaha a přístup k nám, jako klientům, pomohla ze skupiny 13 cestovatelů vytvořit semknutou přátelskou skupinu. Tomáš byl v průběhu zájezdu zkrátka členem naší rodiny. Věřím, že se budeme potkávat lidsky i na dalších zájezdech či  jinde v osobním životě.  S Tomášem se nemusí bát na cestách jakýkoliv cestovatel. Nejistým cestovatelům je oporou a zběhlým cestovatelům dává prostor. Pro všechny je však parťákem. Jo, a na závěr – skvěle fotí!

Pozdravujte Tomáše. Velké poděkování za fotky a dárečky. Těším se na další cestování.

Hedvika Hnízdová

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter