17.3.-20.3.23 - Istanbul, průvodce Tomáš Kučera

Na poznávací zájezdy cestujeme již několik let pouze s cestovní kanceláří Grand Travel, jelikož úroveň služeb, které tato cestovní kancelář nabízí, daleko předčí všechny ostatní cestovní kanceláře, se kterými jsme doposud cestovali. Ze zkušeností z minulých zájezdů pořádaných CK Grand Travel jsme věděli, že námi zvolený zájezd do Istanbulu bude dobře zorganizovaný a na vysoké úrovni.  Instrukce před odletem byly jako vždy podrobné a obsáhlé a žádná informace potřebná k odletu a k celému zájezdu  nechyběla.

S výběrem hotelu jsme byli velmi spokojeni. Nejvíce jsme ocenili jeho polohu, přímo v samotném historickém centru Istanbulu, odkud bylo pár kroků k Modré mešitě, Hagii Sofii, slavnému hipodromu a k paláci Topkapi, tedy k tomu nejkrásnějšímu a nejzajímavějšímu, co samotný Istanbul nabízí. Tyto památky jsme měli možnost vidět a poznat nejen během dne, ale užít si i krásnou mystickou atmosféru nočního Istanbulu s nádherně nasvícenými památkami, které ještě víc umocnily pohádkové kouzlo orientálního Istanbulu. Taktéž  jsme byli unešení krásou cisterny Bazilik, která nám poskytla nevšední jedinečný mystický zážitek, opředený tajemným kouzlem. Výhodou hotelu byla i snadná dostupnost Grand Bazaru, který jsme si mohli navečer v klidu projít a nasát tak atmosféru barevného orientálního tržiště. Samotný hotel byl čistý, útulný, snídaně byly chutné a bohaté, umocněné nádherným výhledem z terasy hotelu na Modrou mešitu.

Jedním z důvodů, proč na poznávání zajímavých koutů světa volíme služby CK Grand Travel, je pan Tomáš Kučera. To co svým klientům poskytuje pan Kučera, jsme u žádného jiného průvodce nezažili. Již od samého počátku, kdy se se svými klienty přivítá na letišti Václava Havla v Praze, se každému věnuje a s ochotou sobě vlastní  každému účastníku zájezdu pomůže bez větších stresů a komplikací zvládnout povinné celní a pasové prohlídky. Jeho přátelská, pohodová a optimistická povaha a jeho ochota maximálně se každému klientu věnovat  vytvoří úžasnou atmosféru po celou dobu zájezdu. Každému klientu dá pocit, že je tu pro něho a každý klient se s ním i v takovém velkoměstě jako je orientální Istanbul cítí v bezpečí. Je starostlivý, trpělivý ohleduplný a od samého rána do pozdního večera je vždycky dobře naladěný.  Jeho průvodcovské služby jsou na vysoké profesionální úrovni  a vždy udělá vše, co je v jeho silách, aby nám zprostředkoval a poskytl nezapomenutelné zážitky. Umí své klienty zaujmout svými znalostmi o navštíveném místě a nabídne z toho místa to nejlepší a navíc nabídne z poznávaného místa ještě bonusy navíc, což jiný běžný turista nemá možnost zažít a poznat. To, že nám pan Kučera umožnil poznat kulinářské zážitky, co Istanbul svým návštěvníkům poskytuje, je taky nadstandardní služba. Velkým zážitkem bylo pro nás i ochutnávka čerstvě vylovené ryby, která byla před našimi zraky připravována, ale i návštěva voňavého orientálního Egyptského bazaru, kde si každý z klientů vybral z veliké nabídky čajů, koření a tureckých medů různých vůní a příchutí. Pan Tomáš Kučera svým přístupem nám všem umožnil, abychom poznali a ochutnali kouzelný voňavý orient, který Istanbul představuje. Poznání Istanbulu předčilo naše očekávání a zásluhou pana Kučery se určitě se stal jedním z míst, které budeme chtít v budoucnu určitě ještě navštívit.

Děkujeme cestovní kanceláři za zprostředkování krásného zájezdu, který byl připravený s velkou péčí a starostlivostí. Jak jsme se již vyjádřili dříve, je cestovní kancelář CK Grand Travel  na špičce pyramidy všech cestovních kanceláří, a nic se na tom postupem času nezměnilo, ani po tak náročném kovidovém období.

Těšíme se na další cestovatelské zážitky s Vaší cestovní kanceláří a samozřejmě s Tomášem.

Miloš a Jiřina Palkovi

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter