13.4. - 16.4.2023 - Irsko - Dublin, průvodce Pavel Douděra

Byli jsme ubytováni v hotelu Ashling, docházková pěší vzdálenost do města perfektní, i tramvajová zastávka kousek od hotelu. Na 4* hotel bych měla tedy vyšší nároky, ale vzhledem k tomu, že jsme se do hotelu v podstatě přicházeli pouze vyspat, bylo to OK. Výhled jsem měla bohužel do zdi blízké (myšleno hodně blízké) budovy naproti, takže jsem neviděla nic, ani jestli je tma nebo světlo, ani to, jestli prší nebo svítí sluníčko :) Služba na pokoj nechodila vůbec, pouze až na vyžádání, což mě docela překvapilo. Jinak vše fungovalo. Úschova zavazadel při příletu i před odletem, milá obsluha.

Snídaně víceméně teplé, jak jsou v místě zvyklí. To je v pořádku. Chyběla mi jen čerstvá zelenina k snídani – rajčata, papriky, okurky.. apod. Jinak vynikající čaj i káva dobrá, pečivo také, výběr i z bezlepkového, cereálie, zkrátka dostatek všeho, na co měl člověk chuť. Obsluha milá, profesionální.

Organizace zájezdu: Asi vše v pořádku, jen mě mrzelo, že byl zavřený dublinský hrad (návštěva Bidena), což si myslím, že mohl průvodce ověřit předem, takže tam byla zbytečná cesta, ale tak, už se stalo.. Alespoň jsme věděli, kde hrad hledat. Návštěvu jsme si pak nahradili poslední den během osobního volna. Takže nakonec OK.

Váš názor na průvodce: Vše v pořádku, upovídaný mladý (občas paličatý) muž J Oceňuji jeho znalost místní historie. Všude s námi chodil a vše vysvětloval, i na jídle a pivu s námi byl. Tak to má být.

Zájezd byl moc pěkný, máme hodně vzpomínek, v Irsku jsme byli poprvé a moc se nám tam líbilo.

Rádi s vámi pojedeme do nějaké další destinace. Vše bylo dobře zorganizováno, žádný stres.

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter