22.4.-26.4.2023 - Itálie Ischie, průvodce Martina + Hanka

Vše v naprostém pořádku, informace byly dostačující. Děkujeme, nic nechybělo, vše bylo perfektní…..

Ubytování v hotelu: Bylo dle možností, samozřejmě německy mluvící občané měli ty nejlepší pokoje, asi platili více…

Strava v hotelu: Byla skoro vynikající, akorát obsluhující GIOVANY byl úžasný. 1 večer chyběl, měl volno a obsluhovali nás 2 dívenky, které nebyly schopné za 50 minut donést NIKOMU ani polévku.

Přitom německy mluvící občané vedle v místnosti už měli moučníky, my hladověli u salátu a čekali marně na polévku.

Organizace zájezdu: Tak to opravdu nemělo chybu. Vaše průvodkyně jsou více jak úžasné, mnohokráte jsme jim tleskali, informací jsme od nich dostávali stále maximum. I časově to bylo ideálně sladěné, všechen čas tedy byl maximálně využit. Patří jim veliké DÍKY!!!!

Váš názor na průvodce: Jak jsem psal, obě průvodkyně SUPER. – viz výše. Jediné, co nás dost mrzelo, že v hotelu nebylo měřeno všem stejným metrem.

Proč musí neustále německy mluvící důchodci mít vždy výjimku, je přehlíženo, když porušují to, co hotel nařídí.

My, jako poslušní Češi jsme měli v hotelovém venkovním thermálním bazénu čepice, nebo šátky na hlavě. To ale Němci absolutně nedodržovali. Když jsem jim to já osobně ukázal, tak se mi vysmáli, když jsem šel na recepci, aby to recepční zařídila, vzala 3 čepičky a rozdala jim je, nic špatného jim neřekla. Dalších 6 jejich občanů to ignorovali a čepice si nenasadili. Hotel s tím NIC neudělal. Já být majitel, nebo pracovník hotelu, byla by to minimálně pokuta za nedodržení nařízení hotelu. Ale to si asi nedovolí, jsou asi rádi, že jim tam němečtí důchodci jezdí.

Ale nedodržování to, co je nařízené se nám nelíbí.

Jinak to na celý zájezd nemělo vliv, za to VY nemůžete, je to jen na hotelu. Možná by nevadilo, aby jste s tím hotel seznámili, že je asi zbytečné nosit čepice do bazénu, když jej stejně každý večer vypouští.  

za celou skupinku 7  osob Vás zdravím a za svůj názor se nestydím, ať je jakýkoliv… Moc velké díky za SUPER zážitek.

Vítězslav RICHTER

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter