16.6.-20.6.23 - Skotsko, průvodce Pavel Douděra

Uvítala bych kdyby CK v rámci materiálů zasílaných před zájezdem poskytovala informace, co lze nebo nelze přepravovat v kabinovém zavazadle. U některých věcí jsem si nebyla jistá a dohledávala jsem je na stránkách leteckých společností. 

Ubytování v hotelu:

Ač jsme v hotelech Travelodge v minulosti bydleli již několikrát a věděli jsme tedy, co od tohoto druhu ubytování očekávat, dost jsme bojovali s tím, že jsme byli ubytování v části hotelu, kde bylo na pokojích opravdu horko a okna bylo díky instalované bezpečnostní pojistce možné otevřít jen asi na 10 cm. Vyvětrat bylo prakticky nemožné a bez neustále puštěného větráku by byl pokoj díky teplotě neobyvatelný. Nemožnost otevřít okno a vyvětrat dost znepříjemňuje pobyt a pro alergika je to celkem problém. Menším nepohodlím byla nepřítomnost ruční sprchy, kde chápu, že se jedná spíše o místní zvyklosti, kdy u nás je běžné mít vždy sprchu jak na zdi, tak ruční.

Organizace zájezdu: K organizace zájezdu nemám nejmenší výtky. Vše proběhlo bez problémů, všechny dotazy a požadavky byly vždy vyřešeny. 

Váš názor na průvodce:

Pavel Douděra je skvělý průvodce s obrovskými znalostmi historie a místních reálií. V případě potřeby poradí, snaží se vyjít vstříc. Z naší strany naprostá spokojenost. Lepšího průvodce jsme si nemohli přát a doufáme, že se ještě někdy v budoucnu potkáme na dalším zájezdu do Velké Británie.

Havlíkovi

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter