14.6. - 22.6.23, USA New York + D.C., průvodce: Tomáš Kučera

Dostali jste dostatečné informace před odletem – ubytování, zavazadla,  sraz na letišti?

Ano, vše v dostatečném předstihu a s přesným popisem = vše přesné.

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli, chyběly Vám některé informace?  Ne. Jen možná příště dát do instrukcí, že většina plateb je kartou a je to zcela běžné (a stejně se platbě kartou nikdo nevyhne)). A hotově spíš jen u pouličních prodejců se suvenýry.

Ubytování v hotelu: Hotely v pořádku. Jen drobnost - Hotel ve Washingtonu neměl možnost úplného vypnutí klimatizace. Vždy zůstalo drobné větrání. Sice jsem natočila lopatky od mřížky směrem k oknu, aby to tolik nefoukalo celou noc  směrem k posteli, ale byl slyšet hluk větrání. Za mě se to v pohodě zvládlo, ale kdyby byl někdo v budoucnu trošku náchylnější na klimu, tak by mu to mohlo vadit.

Strava v hotelu:  Jídlo v pořádku.

Organizace zájezdu:  Zájezd byl náročnější na fyzičku – to nejde popřít. Ale vracím se s pocitem, že jsem viděla opravdu maximum, co bylo možné v této délce zájezdu vidět.

Váš názor na průvodce: Tomáš byl velice pozorný. Bylo poznat, že to tu dobře zná a kam je dobré jít. A celkově odváděl více než nadstandard (včetně focení, informací o navštívených místech, vlastní celkové přípravy atd). Skvělý průvodce.

Petra Novotná

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter