13.10.-19.10.2023 - Island, průvodce Jan Zubo

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli? 

Možná by nebylo od věci, kdyby klienti dostali informaci týkající se stravování během dne. Aby věděli, že si svačinu na celodenní výlety budou moci koupit  v marketu, někdy bude možné se zastavit na polévku atp. 

Ubytování v hotelu: Měli jsme možnost přespávat v pěti hotelech a všechny byly vyhovující - sociální zařízení v pokojích, teplo, teplá voda, varná konvice, možnost si uvařit na pokoji čaj, kávu....Možnost večer si posedět u sklenky víno, piva ....

Strava v hotelu: snídaně s bohatým výběrem stravy 

Organizace zájezdu: bez chybičky 

Váš názor na průvodce: Janko je velice empatický průvodce, spíš kamarád. Výborný organizátor a má super přehled snad o všem. Obdivuhodné je, že se zvládá vypořádat s jakoukoliv povahou klientů, což je u mladého člověka velice obdivuhodné. Měla jsem možnost 22 let pracovat s lidmi a vím, že to není vždycky úplně jednoduché, Janko je obdivuhodný kliďas, Prostě takové zlatíčko :)

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář:

Navštívit Island byl už dávno můj sen. Ta země mě neskutečně okouzlila a věřím, že se tam brzy vrátím znovu a ráda bych s vaší CK, protože jsem byla moc spokojená.

Jsem moc ráda, že nás provázel právě Janko, protože, jak už jsem výše zmínila, hodně toho ví a láska k tomuto ostrovu z něj úplně čiší.  Moc Janka pozdravujte !!!!

 

Romana Feichtingerová, hodnotím i za nadšeného partnera Ladislava Trumpuse  

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter