23.10.-31.10.23 - New York a W.D.C., průvodce Tomáš Kučera

Dostali jste dostatečné informace před odletem – ubytování, zavazadla,  sraz na letišti? Ano, před odletem jsem dostal všechny informace, které jsem potřeboval.

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli, chyběly Vám některé informace? Vše bylo sděleno jasně a přehledně, nic mi nechybělo.

Ubytování v hotelu: Oba hotely jak v NY tak WSH bez problémů a bez připomínek, vše na jedničku.

Strava vhotelu: V obou hotelech bohaté snídaně, takže OK.

Organizace zájezdu: Organizace zájezdu, ať už ze strany CK, tak i ze strany průvodce, na jedničku, bez připomínek, a naopak překvapivě dokonalá!

Váš názor na průvodce: Průvodce, p. Kučera, byl neuvěřitelný! Jeho příprava celého programu, jeho snaha každému vyhovět a předat nám co nejvíce informací, vč. pár překvapení, které nám zústanou na celý život, byla opravdu dokonalá. Vyhověl každému individuálnímu přání (např. návštěva muzikálu, nebo hokeje, muzeí, vše nad rámec programu, pomohl se vstupenkami, orientací, dopravou, atd.).

Jakékoliv další ohlasy,připomínky,doplnění či jakýkoliv komentář: Ač nejsem příznivec poznávacích zájezdů, tohle byl opravdu vydařený zájezd na který nikdy nezapomenu. Naplánování celého programu bylo moc dobře vymyšlené, aby na sebe logicky navazovalo a na každém místě jsme byli v tu správnou hodinu.

Petr Šulc, Náchod

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter