22.2.-25.2.2024, Řím a Vatikán, průvodce Renata Nikola

Ano, informace byly kompletní.

Ubytování v hotelech:

Ubytování v pořádku (čistota, personál apod.), ani změna hotelu na poslední chvíli nevadila. Hotel dobře umístěn, jediným mínusem velká hlučnost až do 1 hodiny po půlnoci od hostů hotelu (mladí Italové), ale to těžko CK může ovlivnit.

Strava v hotelu:  Trochu problém se snídaní, kdy při naplnění kapacity hotelu byla místnost na snídani nedostatečně velká (těžko se shánělo volné místo mezi 7:45 až 9 hodinou), ale personál se snažil rychle uklízet uvolněné stoly a doplňovat chybějící věci.

Organizace zájezdu:  K organizaci nemáme připomínky, protože problém se zajištěním vstupenek do Kolosea a do Vatikánských muzeí na jiný termín, než byl avizován velmi rychle vyřešila průvodkyně operativní změnou programu po dohodě s námi.

Váš názor na průvodce:

Vstřícný, profesionální přístup, velmi dobré odborné znalosti i praktické zkušenosti, což zajistilo hladký průběh zájezdu.

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář:

Zájezd má v programu vstup do Vatikánských muzeí a Kolosea, které jsou velmi problematické na zajištění vstupu na vhodný čas a navíc časově náročné (dodržení přesného času, kontroly atd.), proto by bylo možná dobré zvážit, zda nenabídnout v některých termínech klientům variantu s méně známými památkami, kterých by se stihlo více, ale s profesionálním výkladem průvodkyně paní Renaty (je škoda při jejích znalostech chodit po památkách samostatně.

Ivana Krupičková

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter