10.2. - 23.2.2024, Srí Lanka + Maledivy, průvodce Tomáš Kučera

Dobrý den paní Navrátilová,

reaguji na Váš dotazník spokojenosti se zájezdem realizovaným prostřednictvím Vaší kanceláře sděluji Vám, i jménem manžela, že zájezd nejenže naplnil naše očekávání, ale v mnohém je daleko předčil.

V první řadě chci poděkovat Vám osobně za Vaše nasazení a profesionalitu při řešení seatingu mého manžela (doplatek za službu jsem bez odkladu uhradila na účet průvodcem sdělený).

Informace před odletem byly dostatečné, sraz na letišti proběhl na čas a bez komplikací a v tomto duchu naše společné chvíle pokračovaly po celou dobu. Ubytování v hotelech bylo nádherné a předčilo opět naše očekávání a to přestože jsme po asijských zemích již opakovaně cestovali.

Vlastní organizace zájezdu byla dotažena do detailu a to včetně práce místního průvodce, kde nepochybně hrálo roli i osobní nasazení a přátelský vztah s panem Tomášem Kučerou.

Tomáš sám je samostatná kategorie! Byli jsme s ním na zájezdu potřetí a už asi s nikým jiným nemůžeme jet, protože on umí opravdu každou situaci s lehkostí a s grácií vyřešit a klienty až nezdravě rozmazluje. Byl každý den připraven poskytnout veškeré informace, pomáhal při odbavování na letištích, překládal neznalým angl. jazyka, poskytoval rady při nákupu suvenýrů a svým pozitivním jednáním zpříjemnil každý den zájezdu. Vypracoval pro nás krásné písemné materiály, nafotil pro nás desítky fotografií, moc si toho vážíme. Jeho specifický smích nám bude ještě dlouho znít v uších !

S radostí Vám sděluji, že jsme prožili nádhernou exotickou dovolenou ve skupině pozitivně naladěných lidí, jejíž organizaci zajistila Vaše cestovní kancelář, děkujeme za to!

Se srdečným pozdravem Lada a Ernest Kosárovi

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter