10.2. - 23.2.2024, Srí Lanka + Maledivy, průvodce Tomáš Kučera

Dostali jste dostatečné informace před odletem – ubytování, zavazadla,  sraz na letišti? - ano, vše bylo v pořádku, dostali jsme veškeré informace. Chválíme!!

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli, chyběly Vám některé informace - vše v pořádku, byli jsme skvěle dopředu o všem informováni.

Ubytování v hotelech: - hotely krásné!!... skvěle zvoleny, předně ten poslední na Srí Lance- Centara Ceysands...byl úžasný!Pokoje hotelů prostorné, plně vybavené, vždy čisté, denně  uklizené hotelovou službou. Vše na pokoji fungovalo.

Strava vhotelu: - ocenili jsme stravování formou bufetu, jídlo bylo výborné - rozmanité ve všech navštívených hotelích- vždy velký výběr.... i jídel místní kuchyně :)

Organizace zájezdu:  - úžasný program! ....od A-Z, největší zážitek ze slonů ve volné přírodě v rezervaci Habarana, krásné chrámy v Dambulle, krásná Sigiriya, chrám Buddhova zubu, čajové plantáže atd...až po exotické Maledivy!

Váš názor na průvodce: - Tomáš by měl získat řád "Zlatý průvodce" !!! :))))) ....nejlepší průvodce, kterého jsme kdy zažili!!  Je vidět, že svoji práci miluje a pro klienty udělá první poslední!! ...je to jednička v oboru a neskutečně si jeho práce vážíme!

Dostali jsme od něj krásnou brožuru o Srí Lance, po cestě dárečky, které vždy potěšily. Každý večer  jsme si poslechli zajímavý výklad o Srí Lance, nebo Maledivách, denně nám také posílal fotky a sestříhaná videa...bude to krásná památka!! A neskutečně jsme se nasmáli...skvělá skupinka úžasných lidiček v čele se skvělým bavičem Tomem! :)))

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář:  Tomášovi ještě jednou velké díky za pomoc s vyřízením víza na letišti na Srí Lance, vše proběhlo na jedničku!!!

Radka a Milan Žižkovi

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter