Dagmar Havlíčková

Dagmar HavlkovDo Itálie jsem poprvé přijela v době povánoční a návštěva této země ve mne zanechala nezapomenutelný pocit a zážitek.

V této době vzniklo, mé rozhodnutí se této krásné zemi věnovat a trávit v ní čas jako průvodce a předávat lidem poznání o této zemi jak co do krás přírodních, tak měst, ale i o životě místních obyvatel. Vždyť ona nám toho velmi moc nabízí – moře, hory i sopky činné, krásná údolí s překrásnou neopakovatelnou zelení a kouzelná městečka s tisíciletou historii. Proto jsem začala studovat italštinu, udělala si kurz a zkoušky na průvodce a začala se této činnosti naplno věnovat. Dnes již 20 let.

Nemohu říci, tato práce, neboť mi je spíše koníčkem a plně mi naplňuje a i obohacuje o poznání s lidmi, kteří se chtějí o této zemi co nejvíce dozvědět a užít si vše co jim nabízí. A já jim mohu předat všechny své zkušenosti i poznatky o zemi, historii, gastronomii i životě obyvatel kdysi i dnes a informace, které se v průvodcích nedočtete, neb je čerpám od místních obyvatel.

Velmi se těším na setkání s vámi klienty GRAND TRAVELu a čas společně strávený.

Ohlasy klientů na průvodce:

 

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter