16.9. - 19.9.22 - Irsko, průvodce Kateřina Lefebvre

Informace před odletem přišly dostatečně dopředu a byly přehledné a srozumitelné.

Bylo něco, co jste před odletem nevěděli?  Myslím, že mi žádné informace nechyběly. 

Ubytování v hotelu: Oba hotely byly úžasné. Ve druhém hotelu kousek od Galway nám sice nechtěli dát konvičku na čaj, byť jsem je o to požádala já i paní průvodkyně. Nakonec nám ji dali díky paní průvodkyni, která je o to opakovaně žádala. Jinak bylo vše v pořádku.

Strava v hotelu: Se snídaněmi jsem byla velice spokojená. V hotelu Ashling byly snídaně naprosto luxusní. Měli skvělý a velký výběr jídla.

Organizace zájezdu:  Zájezd byl zorganizovaný velice dobře. Trochu mi chybělo více času na jídlo během dne. Byl sice dlouhý rozchod, ale než člověk našel místo, kde prodávají jídlo, tak byla hodina pryč. Někdy jsme dokonce obchod nenašli, jelikož jsme nevěděli, že v daném obchodě mají kromě oblečení i jídlo.

Váš názor na průvodce: Paní průvodkyně byla skvělá. Když vznikl nějaký probém, tak ho vyřešila. Věděla o Irsku snad všechno. Podávala nám informace zajímavým a zábavným způsobem. Byla ochotná a snažila se, abychom byli vždy 100% spokojení. Nemohli jsme dostat lepšího průvodce.

Jakékoliv další ohlasy, připomínky, doplnění či jakýkoliv komentář: Chtěla bych moc poděkovat za tento zájezd a za přístup Vaší cestovní kanceláře. To, že jste pro nás zajitila prohlídku v Jamson's destillery, když nevyšla ta prohlídka v jiné destilerce bylo nasprosto úžasné a já to velice oceňuji. Rozhodně si Vaši cestovní kancelář v budoucnu vyberu znovu. Neberte prosím některé věci v mých odpovědích jako stížnosti, je to pouze konstatování. Vím, že věci nejsou vždy dokonalé a také si cením toho, že paní průvodkyně dala 100 % do toho, aby danou situaci vylepšila.

Na dublinském letišti jsme bohužel vychytali u kontroly zavazadel pána, který nám dělal problémy, ale vím, že by nic nezměnilo to, kdyby tam s námi paní průvodkyně byla. Mají nastavená pravidla, byť si myslím, že je nemožné, aby se do toho jejich malého sáčku vešel v součtu 1 litr tekutin a jiný (nebo další) sáček nám pán nedovolil. Tohle jsou prostě věci, které k cestování patří.

Takže ještě jednou děkuji. Opravdu moc jsem si zájezd užila. Vím, že je to pro Vás spoustu práce a zařizování a já to opravdu oceňuji. Jsem Vám vděčná i za to, že jsem nakonec mohla být s někým na pokoji a nemusela jsem si připlácet za pokoj.


S přáním pěkného dne Nikol Čáslavská

Sledujte nás

icon-facebook  icon-twitter